Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Anglès es complementa amb un conjunt de serveis i activitats per donar resposta a les diverses demandes de les famílies en àmbits com els de menjador, acollida o educació en el lleure, entre d’altres. La nostra voluntat és, per tant, presentar a les famílies i als alumnes una oferta integral, tot mantenint el projecte educatiu de l’escola.

Menjador

Oferim el servei de menjador per als nens i nenes que es queden a l’escola durant el temps de migdia. L’empresa de catèring Escolarest prepara els menús, variats i equilibrats, que s’elaboren segons la pauta d’un nutricionista.

Més informació

El servei de menjador es converteix també un espai educatiu per treballar bons hàbits d’higiene, com rentar-se les mans, menjar amb correcció o rentar-se les dents; i hàbits socials, com parlar en un to adequat, col·laborar en el servei del menjar i la recollida de la taula, o demanar les coses correctament.

El temps de migdia després de dinar es dedica a activitats que afavoreixen la relació entre els alumnes.

Consulta el menú d’aquest mes.

Acollida matinal

De 8h a 9h del matí oferim el servei d’acollida per a aquelles famílies que necessiten ampliar el temps d’estada a l’escola dels seus fills. Amb aquest servei ens proposem contribuir a la conciliació dels horaris de les famílies amb els de l’escola.

Activitats coescolars

En l’oferta educativa de FEDAC Anglès inclouem tot un conjunt d’activitats coescolars, que són les que es desenvolupen fora de l’horari lectiu escolar i que complementen el projecte educatiu d’escola.

Més informació

Les activitats coescolars permeten aprofundir en el desenvolupament i la millora d’habilitats motrius, sensorials i manipulatives. La finalitat és atendre totes les dimensions i habilitats de l’alumne, en el marc del nostre projecte de formació integral.

Actualment oferim la següent proposta d’activitats coescolars:

  • Listening and Speaking
  • English for Infants: Stories
  • Àrab
  • Bàsquet
  • Ioga a l’escola
  • Arts plàstiques 

Compra de roba escolar

A través de la botiga online de l’empresa Rompoda, oferim a les famílies el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.). Un cop realitzada la compra a través d’aquesta plataforma, les famílies podreu recollir la vostra comanda a l’escola al cap d’uns dies.

Altres serveis

Auxiliar de conversa d'anglès

A FEDAC Anglès acollim cada curs un/a jove provinent d’un país de parla anglesa, que actua com a auxiliar de conversa d’anglès. L’auxiliar reforça l’àrea d’anglès i participa en activitats a l’aula amb tots els alumnes de l’escola amb l’objectiu d’ajudar-los a millorar la competència comunicativa en aquesta llengua.

Orientació psicopedagògica

Davant d’alguna alerta relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional de l’alumne, disposem d’un assessorament psicopedagògic, que avalua les possibles intervencions a fer dins la pròpia escola o en un acompanyament extern, si calgués.

Aquest servei complementa el seguiment que cada tutor realitza a l’aula en el procés de desenvolupament personal i acadèmic de cada alumne de l’escola.

Casal d’estiu

Cada estiu organitzem a l’escola un casal amb un programa d’activitats al voltant d’un projecte educatiu en el lleure. Pretenem que, tot gaudint amb les propostes oferides, els nens i nenes ampliïn la seva visió del món a través dels personatges que els acompanyaran en aquesta aventura d’estiu.

El casal d’estiu de FEDAC Anglès és obert tant als alumnes de l’escola com d’altres centres educatius.

Segell Smart

A FEDAC Anglès hem obtingut en el curs 2019-2020 el Segell SMART en reconeixement a la innovació i l’excel·lència educativa.

Aquest segell, creat per la Fundació Tr@ms i la consultora Integral i certificat per la Universitat Oberta de Catalunya, avalua diferents aspectes dels centres educatius, com la gestió estratègica i operativa de l’escola, la motivació de l’equip docent, la relació de l’escola amb la societat, l’acompanyament integral a l’alumne, la incorporació de metodologies innovadores, o la transmissió i interiorització de la identitat i cultura de cada centre.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website