Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Projectes de FEDAC Anglès

Projectes de l'escola FEDAC-Anglès:

Dins dels projectes diferenciadors vinculats al pla d’innovació pedagògica #avuixdemà2024, a FEDAC Anglès desenvolupem un conjunt de projectes d’escola per motivar i involucrar els nens i nenes en els seu procés d’aprenentatge.

Basem aquestes propostes en el desenvolupament dels talents personals de cada alumne, amb la finalitat de facilitar un aprenentatge global i significatiu, connectat amb la seva realitat quotidiana.

Interioritat

Com a projecte d’escola, a FEDAC Anglès treballem la interioritat i la gestió emocional des d’infantil-3 i fins a 6è de primària. Amb aquest projecte ens proposem que cada alumne aprofundeixi en l’autoconeixement com a camí per aprendre a viure amb si mateix i amb els altres, i també a expressar i gestionar correctament les emocions.

Per assolir-ho, integrem el treball de la interioritat en el nostre dia a dia. Així, iniciem les classes amb exercicis de respiració, que ens ajuden a relaxar-nos i a trobar el silenci i la calma. Al llarg del dia a dia, reconeixem també les emocions que fan canviar el nostre estat d’ànim i aprenem a gestionar-les.

En definitiva, creem espais i temps per desvetllar en els nens i nenes la seva dimensió interior a través de propostes que integren el treball de la consciència corporal, la dimensió creativa, l’expressió simbòlica o el reconeixement i la integració emocional.

CreaActivitat

A primària utilitzem la creativitat per resoldre reptes de manera innovadora. Els nens i les nenes descobreixen en l’art i la creativitat una nova manera d’enfrontar-se als desafiaments, ja sigui dins l’àmbit acadèmic com en el personal.

Més enllà de la pràctica del treball en grup per resoldre aquests reptes i l’acceptació o la defensa de les idees dels altres, els alumnes aprenen a dur a terme un procés d’anàlisi, a produir idees de forma sistematitzada i a seleccionar la millor opció per a cada situació. I el més important, s’adonen que tenen una gran capacitat: SÓN CREATIUS!

Sigues tu

Participem en el programa “Sigues tu, eines i actius per a la salut”, impulsat pels departaments de Salut i d’Educació de la Generalitat de Catalunya a la demarcació de Girona. Amb aquest programa, a FEDAC Anglès ens proposem facilitar l’aprenentatge d’hàbits bàsics per a un estil de vida saludable.
Mitjançant els personatges i les aventures de la colla de l’Aventura de la Vida, els nens i nenes descobreixen 10 habilitats bàsiques per a la vida, que els permetran desenvolupar actituds, comportaments i valors per tenir una vida més saludable.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website