Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Vine a FEDAC Anglès

Vine a conèixer FEDAC Anglès

FEDAC Anglès és una escola oberta. Si ens voleu visitar per conèixer el nostre projecte educatiu o donar un tomb per l’escola, no ho dubteu.
Més enllà de les jornades de portes obertes que organitzem cada any, ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar.

Associació de Famílies d’Alumnes (AFA)

La nostra escola compta amb el suport de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA). L’AFA és una entitat sense ànim de lucre formada per mares i pares voluntaris organitzats en comissions i una junta, que organitzen diferents activitats a benefici de l’escola i dels alumnes.

Si voleu formar part de l’AFA o us hi voleu posar en contacte, ho podeu fer a través del correu ampadefedacangles@gmail.com

Alumni

Has format part de FEDAC Anglès i vols recuperar part dels teus records d’estudiant? No ho dubtis, escriu-nos un correu i t’informarem de les activitats que organitzem. Ens agradarà molt sentir de tu!

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website