Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

EL JOC DE L’INTRÚS

EL JOC DE L’INTRÚS

Els alumnes de cinquè de primària de l’escola han encès els motors per a la tercera edició del Joc de l’Intrús. 

Aquest projecte, que neix de l’Aprenentatge i Servei a la Comunitat (APS), té diversos objectius fonamentals. En primer lloc, busca fomentar la participació activa dels nens i nenes del nostre poble, donant-los un paper protagonista. Així mateix, pretén posar en valor els comerços locals, donant-los visibilitat i reforçant el teixit comercial de la zona. I, finalment, té com a objectiu aconseguir un benefici social.

Enguany, els alumnes s’han proposat superar els reptes assolits en les edicions anteriors. Amb un esperit renovat i una gran dosi de compromís, s’han marcat l’objectiu d’incorporar més comerços al projecte i d’incrementar la recaptació de fons destinats a causes socials.

Amb aquesta nova edició del Joc de l’Intrús, els alumnes no només posen en pràctica els seus coneixements i habilitats, sinó que també mostren el seu compromís amb la comunitat i la seva capacitat per a generar un impacte positiu en el seu entorn. A més, es converteix en una gran oportunitat per a créixer i aprendre junts.

Vols saber més del joc de l’intrús? En quines dates es farà? Com us podeu inscriure?
Visita el sites que han creat els alumnes de cinquè on expliquen en què consisteix!

https://sites.google.com/fedac.cat/el-joc-de-lintrs-3edicio/p%C3%A0gina-dinici: EL JOC DE L’INTRÚS

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé al Twitter @Fedac_Angles!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website