Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

UN VIATGE AMB OLORS: APRENEM, CULTIVEM I CUIDEM PLANTES AROMÀTIQUES

UN VIATGE AMB OLORS: APRENEM, CULTIVEM I CUIDEM PLANTES AROMÀTIQUES

En les aules d’educació infantil, els nens i nenes estan experimentant una nova forma d’aprendre i connectar amb la natura a través d’un projecte molt interessant. Un exemple inspirador d’aquesta pràctica és com els petits experimenten amb herbes aromàtiques, no només sobre elles sinó també com cuidar-les i fer-ne ús.

Aquests projectes no només ofereixen una comprensió pràctica de les plantes sinó que també inculquen valors de responsabilitat, sostenibilitat i consciència ambiental des d’una edat primerenca. Els nens i nenes estan involucrats en totes les etapes, des de la plantació fins a la cura diària de les herbes, oferint-los una experiència de responsabilitat i connexió amb el medi ambient.

Durant aquests projectes, els educadors i educadores incorporen activitats lúdiques i educatives, com ara la identificació de les herbes, un mural per poder-lo penjar a l’aula, plantar/cuidar el seu creixement i tast d’infusions entre moltes més activitats.

També descobrim les seves propietats i l’ús que en podem fer a la nostra vida quotidiana, tant per a la nostra salut com pel nostre benestar.

Aquest procés ofereix un coneixement més profund de les herbes i de la seva textura. En resum, aquests projectes centrats en el medi ambient no només enriqueixen l’experiència educativa dels nens i nenes a educació infantil, sinó que també els prepara per a un futur més sostenible i compromès amb el seu entorn.

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé al Twitter @Fedac_Angles.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website