Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

TORNA EDUCAMPUS EN FORMAT NADALENC!!!

TORNA EDUCAMPUS EN FORMAT NADALENC!!!

Des de l’escola Fedac Anglès es vol assegurar que durant el període de vacances escolars, els infants del poble tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives i lúdiques, des dels més petits (Infantil 3) fins als més grans (1r d’ESO). És per aquest motiu que torna EDUCAMPUS!

Partint de monitoratge per part de mestres de l’escola, torna el Casal EduCampus en format nadalenc: CHRISTMAS CAMPUS, i el Somni dels Ossos Reials!

Vine a ajudar a superar els 10 reptes del Nadal d’arreu del món durant els 10 dies de vacances escolars! Durant aquestes setmanes es treballarà diàriament 10 maneres de viure el Nadal arreu del món; des de Veneçuela, Ucrania, Àustria… fins a Catalunya, així doncs, passant per diferents països i cultures que ens ensenyaran molt més que allò que només coneixem! Això sí, aprendrem des de la diversió, la creativitat i sobretot vivencialment!

Ens vols ajudar a superar els 10 reptes que ens proposen els Ossos Reials?

Apunta’t al CHRISTMAS CAMPUS de l’escola Fedac Anglès abans del 7 de desembre i estaràs a punt de viure un Nadal màgic i ple de reptes!

Per més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres al:


● 673390250/ 972421206
● fedac.angles@fedac.cat

CreaEscola Quality Certificate for Education Website