Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

TANQUEM EL NOSTRE APS AL BUTTERFLY PARK!

TANQUEM EL NOSTRE APS AL BUTTERFLY PARK!

Els i les alumnes d’EP1 de Fedac Anglès finalitzen el seu APS amb una Excursió al Butterfly Park d’Empuriabrava.

Els i les alumnes de P1, P2 i P3 de l’escola FEDAC Anglès han celebrat la fi del tercer trimestre amb una emocionant excursió al Butterfly Park d’Empuriabrava. Aquesta sortida ha servit per culminar el projecte d’Aprenentatge per Servei (APS) que han estat desenvolupant durant les últimes setmanes.

Els infants han pogut gaudir d’una jornada plena de descobriments i diversió en un entorn natural únic. El Butterfly Park, conegut per la seva impressionant col·lecció de papallones i altres espècies exòtiques, ha proporcionat als nens i nenes una experiència educativa immersiva i enriquidora.

Durant la visita, els infants han tingut l’oportunitat de conèixer de prop el cicle de vida de les papallones, observar diferents tipus de plantes tropicals i aprendre sobre la importància de la biodiversitat i la conservació del medi ambient.

La jornada ha conclòs amb una banyada a la platja tots junts! Els somriures i les cares d’alegria dels infants han estat el millor indicatiu de l’èxit de l’excursió.

Aquesta ha estat l’activitat de clausura del projecte APS d’aquest trimestre, on els i les alumnes han treballat les papallones com a eix principal. L’Aprenentatge per Servei ha permès als nens i nenes aplicar els seus coneixements en una presentació destinada a les famílies, així fomentant valors com la responsabilitat, el treball en equip i la consciència sobre el món de les papallones. 

Amb aquesta activitat, el cicle d’EP1 tanquem un trimestre ple d’aprenentatges i experiències significatives, preparant-se per a les vacances d’estiu amb el record d’una jornada inoblidable al Butterfly Park!

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé a X @Fedac_Angles.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website