Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Somiem dins l’escola

Somiem dins l’escola

El passat dimarts, els alumnes d’infantil van tenir l’oportunitat de viure una nit màgica a l’escola. Vam fer la tradicional dormida a l’escola, on cada classe passem una nit dormint dins les nostres aules.

Aquesta proposta, a simple vista, per diversió, aporta un munt de beneficis i experiències positives pels infants. Compartim nous moments plens d’hàbits i de maneres de fer positives.

Beneficis de la Convivència

Les activitats de convivència, que inclouen tant jocs com activitats educatives en grup, proporcionen un entorn propici per al desenvolupament de competències socials i emocionals. A continuació, es presenten alguns dels beneficis més destacats:

  1. Desenvolupament de Competències Socials: Les activitats de convivència fomenten la col·laboració, el respecte mutu i la resolució de conflictes. Els nens i nenes aprenen a treballar en equip i a respectar les opinions dels altres.
  2. Foment de l’Autonomia: Participar en activitats de convivència ajuda els infants a desenvolupar la seva autonomia personal. Aprenen a prendre decisions, a gestionar el seu temps i a responsabilitzar-se de les seves accions.
  3. Enfortiment del Sentiment de Comunitat: La convivència escolar crea un fort sentiment de pertinença a la comunitat educativa. Això afavoreix una major implicació tant dels alumnes com de les seves famílies en el procés educatiu.

Així doncs, des de l’escola, considerem que aquesta pràctica és fonamental i una experiència única que els infants han de viure.

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé a X @Fedac_Angles.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website