Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Setmana cultural

Setmana cultural

Durant els darrers dies, les nostres aules s’han transformat en veritables espais de creativitat i diversitat, gràcies a la celebració de la nostra Setmana Cultural. Aquest esdeveniment anual ha estat una oportunitat excepcional per endinsar-nos en la riquesa de les arts, la literatura i les tradicions que donen forma a la nostra identitat col·lectiva. Permeteu-me, recapitular els moments més memorables que hem compartit junts.

Tallers sobre Pau Casals:

En honor a l’il·lustre músic i defensor de la pau, Pau Casals, els nostres estudiants han participat activament en una sèrie de tallers dedicats a explorar el seu llegat i la seva música inspiradora. Des de sessions interactives de música fins a tallers informatius sobre el seu compromís amb la justícia i la pau mundial, hem après valuoses lliçons sobre el poder transformador de l’art i la importància de treballar junts per un món millor.

Celebració de Sant Jordi:

Sota l’estació de la primavera, les nostres aules es van omplir de color i emoció durant la celebració de Sant Jordi. Inspirats per l’encantadora tradició catalana d’intercanviar roses i llibres, cada racó de la nostra escola es va convertir en un escenari d’intercanvi cultural. Els estudiants van compartir les seves històries, van visitar les parades del poble i van crear les seves pròpies històries i llegendes.

Premis d’Art i Literatura:

Res podria ser més gratificant que presenciar el talent dels nostres estudiants durant la cerimònia de lliurament de premis d’art i literatura. Des de pintures vibrants que desafiaven la imaginació fins a poemes que commovien l’ànima, cada obra presentada era un testimoni del poder de l’art per expressar les nostres emocions més profundes i les nostres visions més personals. Felicitem tots els participants per la seva dedicació i creativitat sense límits.

Celebració amb els Pares:

El dimarts 23, vam tancar el dia amb una celebració emocionant i plena d’alegria amb els nostres familiars. Durant aquest dia especial, vam compartir moments inoblidables. Junts, vam gaudir de presentacions artístiques, musicals i literàries que els alumnes havien preparat.

En resum, la nostra Setmana Cultural ha estat una experiència enriquidora i transformadora que ens ha recordat la importància de celebrar la nostra diversitat i nodrir la nostra creativitat. Continuem inspirant-nos mútuament i creant un món més bell a través de l’art, la literatura i el respecte mutu.

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé al Twitter @Fedac_Angles!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website