Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Quilòmetres de gràcies!

Quilòmetres de gràcies!

Després de setmanes de nervis ultimant els preparatius, els alumnes de P3 i P4 van donar inici a la segona edició de la cursa benèfica FEDACTUA. El passat diumenge 19 de maig, al parc de la Font del Canyo d’Anglès, vam viure una muntanya russa d’emocions en un esdeveniment que va superar totes les expectatives, amb una gran participació i grans mostres de solidaritat. Amb un total de 200 participants entre corredors i voluntaris que van fer donacions, la jornada va ser un èxit rotund.

La cursa es va dividir en tres modalitats: la cursa de 10 km cronometrada per als corredors més experimentats, la de 5 km per als que preferien un repte més moderat, i una d’1 km per a aquells que volien gaudir d’una activitat més lleugera o córrer amb els més petits. 

El dia va començar amb un ambient festiu, amb tota la comunitat educativa present: alumnes, professors, famílies i exalumnes, així com persones de fora de la comunitat i que van voler sumar-se a la causa. Des de l’inici fins al final, l’esperit de solidaritat i cooperació va ser palpable. 

La cursa benèfica FEDACTUA tenia com a objectiu recaptar fons per a l’Oncolliga, una organització dedicada a donar suport a persones afectades pel càncer i les seves famílies. 

Després de la cursa, vam celebrar un petit acte de cloenda on es van lliurar premis als guanyadors de cada modalitat. Va ser un moment ple de somriures i satisfacció, reflectint l’èxit de la jornada.

Volem donar un agraïment especial a les botigues i entitats que van col·laborar amb nosaltres: AFA FEDAC Anglès, Consell esportiu la Selva, Ajuntament d’Anglès, Fundació Oncolliga, Sant Aniol, Supermercats Charter, Can Fanera, Pastisseria Piferrer, Carnisseria Bon Tall i Forn de Pa Iglesias. També a totes les persones que van ajudar a dur a terme la cursa. Sense la seva generositat no hauria sigut possible realitzar aquesta jornada.

La segona edició de la cursa benèfica FEDACTUA va ser un dia increïble. L’èxit de l’esdeveniment no només va ser recaptar fons per a una causa important, sinó que també va reforçar els llaços entre tots els membres de la comunitat, demostrant una vegada més que, junts, podem fer grans coses.

Avui x tu, demà per mi!

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé a X @Fedac_Angles.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website