Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

NARREM HISTÒRIES: L’experiència d’en Juli Luzón al camp base de l’Everest.

NARREM HISTÒRIES: L’experiència d’en Juli Luzón al camp base de l’Everest.

En Juli Luzón, pare de dues alumnes de l’escola, el passat octubre va gaudir d’una d’aquelles experiències que marquen en la vida, va anar a fer una expedició fins al camp Base de l’Everest!

Els i les alumnes de l’escola estavem molt interessats en descobrinr-ne més coses i se’ns plantejavem preguntes i més preguntes sobre situacions en les que es deu haver trobat, com es deu haver sentit,… així que li vam demanar a veure si podia assumir un nou repte. Aquesta vegada però no era el de planificar un viatge, sinó el de transmetre tota aquesta experiència viscuda amb nosaltres. Així que vam posar totes aquelles preguntes i curiositats que teniem per escrit per tant de no oblidar-nos-en cap.

Volem agraïr amb en Juli i el seu company de viatge, en Joan, per preparar-nos tot un reportatge visual amb imatges i explicacions sobre cada dia de l’expedició que van realitzar i portar-nos, fins i tot,  la maleta carregada aproximadament amb el mateix pes que portaven a l’esquena al llarg de tot el recorregut.

Tot viatge quan és compartit és més gaudit

però si després és explicat i registrat

de ben segur, que mai serà oblidat!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website