Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

MAXIMITZANT L’APRENENTATGE A TRAVÉS DE LA GESTIÓ AUTÒNOMA: UNA MIRADA PROFUNDA A LA INNOVACIÓ EDUCATIVA

MAXIMITZANT L’APRENENTATGE A TRAVÉS DE LA GESTIÓ AUTÒNOMA: UNA MIRADA PROFUNDA A LA INNOVACIÓ EDUCATIVA


Potenciant la creativitat i la col·laboració del nostre alumnat de secundària a través de l’assignatura Gestió Autònoma.

A l’escola, abracem la idea que l’educació va més enllà de les aules i els llibres de text. Estem compromesos amb una pedagogia que no només fomenti la comprensió dels conceptes acadèmics, sinó també el desenvolupament integral dels nostres alumnes. En aquest sentit, les hores de gestió autònoma es converteixen en una plataforma perfecta per a la creació i implementació de projectes interdisciplinaris que enriqueixen l’experiència educativa dels nostres estudiants.

Durant aquestes hores dedicades a la gestió autònoma, els nostres alumnes s’immersen en un entorn d’aprenentatge flexible i dinàmic, on s’encoratja la creativitat, la col·laboració i la resolució de problemes. És aquí on es fan realitat les seves idees més innovadores i es converteixen en projectes tangibles que integren diverses àrees del coneixement.

Ja sigui mitjançant la creació d’un Kamishibai, que combini llengües, oratòria i art; endinsar-se en la cultura popular catalana combinant matemàtiques i música tradicional; dissenyant i construint la maqueta d’un biòtop marí, on combinen biologia, geometria i plàstica; o l’organització d’un banc de roba escolar, que acabarà donant un servei molt valuós a la comunitat educativa, els estudiants tenen l’oportunitat de connectar els punts entre diferents matèries i veure com el seu aprenentatge té aplicacions reals en el món que els envolta.

A més dels projectes interdisciplinaris, les hores de gestió autònoma també ofereixen un espai valuós per al desenvolupament de tècniques d’estudi efectives. Amb la guia dels seus professors, els estudiants aprenen a planificar el seu temps, gestionar les seves tasques i utilitzar recursos d’aprenentatge de manera eficient. Aquestes habilitats no només són crucials per a l’èxit acadèmic, sinó que també preparen als alumnes per afrontar els reptes del món laboral i la vida adulta amb confiança i determinació.

En resum, les hores de gestió autònoma són un punt de partida per a la innovació educativa i el creixement personal dels nostres alumnes. A través d’aquest temps dedicat a l’exploració, la col·laboració i el desenvolupament d’habilitats clau, estem formant individus que no només destaquen en l’àmbit acadèmic, sinó també com a ciutadans compromesos i pensadors crítics en la societat actual. A l’escola, estem orgullosos de fomentar aquesta cultura d’aprenentatge enriquidora i continuarem treballant per oferir als nostres alumnes les millors oportunitats per créixer i prosperar.

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé al Twitter @Fedac_Angles!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website