Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Les Ribes del Ter

Les Ribes del Ter

Hola, som la classe de quart de primària (P4) i la nostra APS és sobre les ribes del Ter.


Hem anat a les ribes del Ter i hem explorat la zona. Hem trobat coses que ens agraden i coses que no! Vam passejar i vam trobar alumini i plàstic, això no és pas bo per la terra. Vam fer fotos de coses que ens agraden i coses que no. Després de fer moltes fotos vam triar les més bones.

Les primeres fotos són de les que ens agraden més. Surten flors, arbres, nius d’ocells i per l’últim i el més important és el riu Ter el més bonic!

També tenim coses que no ens han agradat per res en el món! Les coses que no ens han agradat: són els plàstics i els aluminis, que són les coses que li fan més mal al nostre planeta, així que si llegeixes aquesta notícia comença a reciclar!

Continuem per les coses que no ens agraden: les caques de gos sí que són un problema molt gran. Hem de recollir les caques del nostre gos.

La nostra opinió d’aquest preciós paisatge és de 10! Hem vist ànecs i la cosa més rara del món: una targeta sanitària al riu! També hem vist dibuixos de RATALATA. 
Hem portat les tablets per fer fotos i veure com volem que sigui el Ter. Ara depèn de nosaltres! El riu estava molt bonic i per això l’hem de cuidar.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website