Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

LA MÚSICA A FEDAC ANGLÈS, LA IMPORTÀNCIA QUE ES MEREIX

LA MÚSICA A FEDAC ANGLÈS, LA IMPORTÀNCIA QUE ES MEREIX

La música és essencial en la formació dels alumnes, proporcionant-los eines per créixer artísticament i acadèmicament. Amb una combinació de teoria i pràctica musical exploren la música en profunditat.

A FEDAC Anglès, les arts ocupen un lloc central en l’educació dels nostres alumnes, i la música esdevé un component vital d’aquest panorama educatiu. Reconèixer el valor de les arts en el desenvolupament integral dels joves és una prioritat per a nosaltres, i és per això que donem una importància destacada a la música dins del nostre pla d’estudis.

Els cursos de 4t, 5è i 6è dediquen dues hores setmanals a la música, amb una estructura que combina l’aprenentatge del llenguatge musical amb la pràctica instrumental. Aquesta dedicació no només fomenta la destresa tècnica, sinó que també estimula la creativitat i la sensibilitat artística i matemàtica dels nostres alumnes.

Una de les activitats més enriquidores és la sessió de “Cant Coral”, on tots els tres cursos es reuneixen durant mitja hora cada setmana per formar una coral conjunta. A través d’aquesta pràctica, els alumnes no només aprenen a harmonitzar les seves veus, sinó que també experimenten el valor de la col·laboració i el treball en equip.

Recentment, el 12 de març, els alumnes de sisè i cinquè van tenir l’oportunitat d’assistir a una trobada de Corals a Santa Coloma de Farners. Aquest esdeveniment va ser una experiència única, on van poder compartir la seva passió per la música amb altres estudiants de diferents escoles, així com mostrar el resultat del seu treball i esforç dedicat a la pràctica coral.

En resum, la música a FEDAC Anglès no és només una matèria més, sinó una font d’inspiració i aprenentatge constant. Amb una combinació de formació tècnica i experiències enriquidores com la pràctica coral i les trobades amb altres corals, aspirem a cultivar en els nostres alumnes una relació profunda i duradora amb la música, que els acompanyi al llarg de les seves vides.

Feu clic per veure un vídeo de la trobada de Corals!

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé al Twitter @Fedac_Angles!CreaEscola Quality Certificate for Education Website