Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Ja tenim guanyadora del Joc de l’Intrús!

Ja tenim guanyadora del Joc de l’Intrús!

Els i les alumnes de P5 (5è de Primària) i, per començar, us voldriem donar les gràcies a tots vosaltres, comerciants, ajuntament i nens i nenes del poble per la vostra col·laboració ja que sense vosaltres el nostre projecte no hagués tingut èxit.

Vam començar aquest projecte a principis d’any quan ens van posar uns objectius, que eren els de donar a conèixer els comerços d’Anglès, fomentar la participació dels nens i nenes del poble i aconseguir un benefici social.

I junts, com classe, vam haver de crear una proposta. Vam veure que el que agradava al nens i nenes era JUGAR, per tant haviem de crear un joc que els fes anar per tot el poble i descobrir els nostres comerços.

Quan vam tenir-ho tot llest i va començar el joc vam estar molt contents ja que tornavem emocionats a l’escola explicant la quantitat de nens i nenes que veiem pel poble mirant els aparadors amb els paparet que vam preparar… i no ens ho podiem creure!

Finalment, el dia 22 d’abril vam fer l’entrega del premi a la gunayadora de la 1ª edició del joc de l’intrús a la Nada Eddhmoun de l’escola Pompeu Fabra. Vam informar a la Nada que vam recaudar 160€ gràcies a la donació que ens van fer els comerços i els habitants del poble. La Nada estava molt ben informada i ens va comunicar que volia que donéssim aquests diners a una enitat sense ànim de lucre que anés destinada a la investigació i lluita contra el càncer infantil.

Aquest és el nostre següent pas, fer la donació d’aquests diners a l’entitat corresponent. Moltes gràcies altra vegada a tots i totes per la vostra col·laboració.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website