Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Innovació educativa

Innovació educativa

Convidats per MONDRAGON UNIBERTSITATEA Y TEAMLABS, 26 representants de les escoles FEDAC han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà els projectes MÉS INNOVACIÓ de vàries escoles basques.

Els i les 26 representants de les Escoles FEDAC estan participant en el curs que han ofert conjuntament MONDRAGON UNIBERTSITATEA Y TEAMLABS i que té com a objectiu impulsar la innovació en els centres educatius.

Els dies 7 i 8 de maig, els diferents representants d’escoles FEDAC, que estan participant en el diploma d’Especialització en Nous Rols per a l’aprenentatge en educació (ROL), han visitat la facultat d’Humanitats i Ciències de l’Educació de Mondragon Unibersitatea. L’objectiu del viatge ha estat el de rebre formació i conèixer in situ diverses escoles basques de referència en innovació educativa.

La informació recollida dels centres serà utilitzada per a millorar els projectes d’innovació que s’estan portant a terme en el curs. Els i les representants dels centres educatius de la FEDAC estan prototipant projectes d’innovació educativa que posteriorment es posaran en marxa en les seves respectives escoles.

Durant la seva estància, i organitzats en grups, han conegut els següents centres educatius: Amaraberri Eskola Publikoa, Larrun Iizeoa, Arizmendi Ikastola, Laskorain Ikastola, Herrikide ikastetxea, Zumaiena ikastetxea, Aranzadi Ikastola i Miguel Altuna Lanbide Heziketako Zentroa.

A més de les visites, els participants han celebrat una sessió de treball en el campus d’Eskoriatza en el qual han presentat els seus respectius prototips de projectes i han rebut feedback d’experts i expertes en innovació educativa procedents de diferents centres educatius.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website