Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

II Cursa FedacTUa

II Cursa FedacTUa

Els cursos de P3 i P4 organitzen la segona cursa FedacTUa per l’Oncolliga, una causa solidària en suport a persones amb càncer.

Per segon any, ens tornem a unir per una causa solidària, una BONA causa.

FedacTUa correrà per l’Oncolliga.

Els i les alumnes de cicle mitjà de l’escola FEDAC Anglès, ens vam reunir amb una finalitat en ment: Ajudar.

El primer que calia decidir era a quin fi destinaríem el nostre esforç, la nostra il·lusió i els nostres recursos. No va ser difícil, gairebé tots els que ens trobàvem a l’aula teníem a prop algú a qui estimàvem o havíem estimat, amb una malaltia: el càncer.

Aquí va sorgir la idea. 

Tenim a Anglès, una Delegació de l’Oncolliga, amb persones d’aquí per a persones d’aquí.

Organitzar una cursa no és fàcil. Vam redactar instàncies per les organitzacions públiques que ens fan falta, correus pels comerços i empreses que necessitem que col·laborin amb nosaltres. Vam crear un disseny que expliqués amb una imatge el que volíem que representés el nostre repte. Van ser dues mans unides amb uns bracelets verds inspirats en la sèrie de televisió “polseres vermelles”) el verd, com a sinònim d’esperança.

Una tarda de divendres, voluntàries de l’Oncolliga d’Anglès (la Maria, la Pilar i la Rosa), van venir a l’escola a donar-nos respostes.

Venien preparades per fer una cosa important. Van preparar la sala i portaven informació, però el més important, van ser Elles. Preparades, disposades a aclarir dubtes, properes, professionals. Vam endinsar-nos en què consisteix l’Oncolliga: Una entitat sense ànim de lucre que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars, durant tot el procés de la malaltia, amb l’objectiu de millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida. Alhora també realitza activitats de sensibilització, divulgació i prevenció.

Ara ens toca actuar a Nosaltres. Estem preparats i preparades per a una nova victòria: la de la solidaritat.

El nostre objectiu és que us apunteu a córrer amb nosaltres per ells i elles, gaudir d’una jornada festiva i recórrer un camí que aporti esperança força.

Us convoquem el diumenge, 19 de maig a la Font del Canyo, per la segona curs FedacTUa per l’Oncolliga!

“Avui per tu, demà per mi” (Oncolliga).

Inscripcions aquí!

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé al Twitter @Fedac_Angles!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website