Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

FEM UN VIATGE AL PASSAT

FEM UN VIATGE AL PASSAT

Vivim la Història! Els nens i les nenes de P4, P5 i P6 de primària visitem el poblat ibèric d’Ullastret i descobrim com s’hi vivia

Els i les alumnes de EP2 de l’Escola Fedac Anglès viuen una Jornada d’Història i Creativitat al Museu Arqueològic d’Ullastret

Els i les alumnes de EP2 de l’Escola Fedac Anglès han tingut una experiència educativa única amb la seva recent excursió al Museu Arqueològic d’Ullastret. La jornada va incloure una visita teatralitzada immersiva i activitats pràctiques que van captivar l’interès dels estudiants.

Durant la visita teatralitzada, els estudiants van ser conduïts a través del temps, explorant les antigues civilitzacions i descobrint els secrets de la història. Amb actors que els guiaven amb relats fascinants, els alumnes van viure una experiència educativa que va transcendir les aules i va fer que la història cobrés vida.

A més de l’aspecte històric, els estudiants també van tenir l’oportunitat de posar a prova la seva creativitat. Mitjançant una activitat pràctica, van elaborar figures amb fang, connectant així amb les antigues tècniques artístiques. Aquesta part de l’excursió va permetre als estudiants expressar la seva creativitat mentre aprenien sobre les arts i la cultura antigues.

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé al Twitter @Fedac_Angles!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website