Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

EP2 a Sant Pere de Rodes

EP2 a Sant Pere de Rodes

El passat 14 de juny, els alumnes dels cursos de P4, P5 i P6 de l’escola FEDAC Anglès van gaudir d’una emocionant excursió a Sant Pere de Rodes, que va suposar el punt culminant del projecte d’Aprenentatge i Servei (APS) del tercer trimestre.

L’excursió va començar amb una visita guiada al Monestir de Sant Pere de Rodes, on els alumnes van poder veure en directe tot allò que havien estat estudiant durant les darreres setmanes. Els estudiants van estar molt atents i participatius, emocionats per poder connectar els coneixements adquirits a l’aula amb l’experiència real.

Després de la visita, els alumnes es van submergir en un joc de rol ambientat en l’època medieval. Dividits en grups representant el clero, la noblesa i els pagesos, els nens i nenes havien de superar diverses proves contextualitzades. Aquesta activitat no només va ser molt divertida, sinó que també va permetre als estudiants comprendre millor les dinàmiques socials i culturals de l’època, tot fomentant el treball en equip i la col·laboració entre companys.

Un cop finalitzada l’activitat al monestir, la jornada va continuar amb una visita als bells paratges naturals que envolten Sant Pere de Rodes. Després ens vam desplaçar a la platja del Port de la Selva, on van tenir l’oportunitat de refrescar-se i divertir-se jugant a la vora del mar.

L’excursió va ser un èxit rotund, i els alumnes van tornar a l’escola plens d’entusiasme i amb moltes ganes de compartir les seves experiències. El projecte APS finalitzarà amb una exposició oral de la pàgina web que han creat, on cada grup explicarà els diferents apartats que han desenvolupat. Aquesta exposició tindrà lloc el pròxim dimecres 19 de juny a les 12.30 h. Les famílies estan convidades a assistir per veure de primera mà tot el treball realitzat pels seus fills i filles.

Aquest projecte no només ha permès als alumnes aprendre d’una manera pràctica i dinàmica, sinó que també ha fomentat valors com el treball en equip, la responsabilitat i la curiositat per la història i el patrimoni cultural. 

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé a X @Fedac_Angles.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website