Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

ENRIQUINT L’APRENENTATGE DE LA LLENGUA ANGLESA: L’AUXILIAR DE CONVERSA.

ENRIQUINT L’APRENENTATGE DE LA LLENGUA ANGLESA: L’AUXILIAR DE CONVERSA.

Dins el complex procés d’aprenentatge, hi ha diferents pilars que s’han de complir per tenir èxit i desenvolupar habilitats que ens ajudin en el nostre dia a dia. L’aprenentatge de les llengües és un d’ells, i sobretot l’aprenentatge d’una llengua estrangera com l’anglès.

L’adquisició d’un segon idioma en la infància no només millora les habilitats lingüístiques, sinó que també beneficia el desenvolupament cognitiu i social dels nens. L’anglès ofereix una gran varietat d’oportunitats futures, és per això que des de FEDAC optem per integrar l’anglès com a part fonamental del currículum.

L’etapa d’educació infantil pot ser una oportunitat única per introduir als infants a una llengua nova d’una manera natural i divertida. Un recurs clau en aquesta tasca és l’ús d’auxiliars de conversa. En la nostra escola, tenim aquesta figura com a referent de la parla en llengua anglesa i ens ajuda dins les diferents aules de l’escola.

Aquesta figura, ens ajuda a enriquir l’entorn d’aprenentatge i fomentar la confiança en el nou idioma.

D’aquesta manera els infants poden aprendre “l’english” de manera autèntica i divertida. Entre tots i totes podem practicar l’idioma de manera contextual i dinàmica. Mitjançant jocs, cançons i altres activitats lúdiques, l’auxiliar de conversa pot crear un ambient de classe estimulant i participatiu adaptat a cada infant dins les seves necessitats.

En definitiva, l’ús d’auxiliars de conversa, i sobretot en aquestes primeres edats, pot ser un recurs clau per a l’èxit en aquest àmbit lingüístic. Proporciona als nens i nenes una immersió positiva en la llengua, una connexió sense barreres lingüístiques i estableix les bases pel seu futur. En definitiva, ofereix una comprensió més profunda del món que els envolta.

Amb aquest vídeo pots endinsar-te dins les nostres aules i veure com treballem tant amb els més grans com els més petits!

https://www.instagram.com/reel/C291MwNM7_n/?igsh=MWo0NWFwZHlsb2k4cg==

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé al Twitter @Fedac_Angles!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website