Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

EL VALOR DELS VETLLADORS

EL VALOR DELS VETLLADORS

Pilars de suport i benestar en l’entorn educatiu de l’escola Fedac Anglès

La figura del vetllador s’ha consolidat com una peça clau en el desenvolupament acadèmic i emocional dels alumnes. Aquesta tasca, sovint passada per alt, està guanyant cada cop més reconeixement per part de la comunitat educativa i les famílies. 

A l’escola FEDAC Anglès, tenim la sort de tenir la presència de l’Amàlia, vetlladora dels nivells P1, P2 i P3; i en Roger, vetllador de l’etapa d’infantil, que estan deixant una empremta inoblidable en la vida dels més petits. Amb la seva dedicació, paciència i amor, l’Amàlia i en Roger s’han convertit en un pilar fonamental pel benestar dels alumnes i en una figura estimada per tota la comunitat educativa.

Els vetlladors són molt més que uns simples supervisors; són una figura compromesa que contribueixen significativament al benestar dels alumnes que més ho requereixen. La seva presència afavoreix un entorn escolar segur i acollidor, permetent als estudiants concentrar-se en el seu aprenentatge.

Els docents de l’escola també valorem molt positivament la col·laboració d’aquests, ja que la feina dels vetlladors és fonamental per al funcionament eficient de l’escola. Ens ajuden a mantenir un entorn de suport i atenció personalitzada que afavoreix el progrés acadèmic dels nostres alumnes.

A més de la supervisió i la seguretat, el perfil de vetllador també juga un paper clau en la integració dels estudiants amb necessitats especials. Se’n destaca l’atenció personalitzada que pot oferir a aquests alumnes, ja que cada nen és únic i requereix un enfocament diferent. 

En resum, a l’escola FEDAC Anglès, el paper del vetllador és essencial per a la creació d’un entorn educatiu ric, inclusiu i estimulant per a tot l’alumnat.

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé al Twitter @Fedac_Angles!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website