Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

ApS de P1: Intercanvis Intergeneracionals

ApS de P1: Intercanvis Intergeneracionals

Al llarg del segon i tercer trimestre els nens i nens de P1 hem treballat la carta. Hem après com s’estructura  i hem practicat entre nosaltres. Cada nen/a ha portat la seva adreça anotada en un paper. Ens hem escrit una carta i hem anat a correus a tirar-la.

Com ho fan els carters? Com preparen les cartes que han de repartir?  Com estan posats els números dels carrers?…  Ens han explicat moltes coses!!!

Ara que ja hem practicat, cadascú de nosaltres  hem escrit una carta de presentació molt divertida als avis del Centre de Dia demanant que ens responguin. 

I sabeu què? Ens han arribat un munt de cartes a l’escola. Ens han respost a tots, estem super contents!!!

I per finalitzar l’ApS intercanvis  intergeneracionals, el dimarts dia 13 de juny hem passat la tarda al Centre de Dia. Els avis ens han contestat a una sèrie de preguntes molt interessants que hem preparat a la classe.

Us agrada jugar?  Feu trampes?  Us esforceu per fer les tasques  igual que fem nosaltres a l’escola?… Hem après moltíssimes coses perquè hem practicat l’escolta  activa. Hem escoltat amb les orelles, amb  els ulls i amb el cor. Per acabar la tarda hem fet unes quantes partides de dòmino. I perquè tinguin un record nostre els hi hem regalat unes precioses capsetes fetes amb pals de gelat  per guardar-hi tresors i uns punts de llibre molt originals.

Gràcies a tota la gent del Centre de Dia per tractar-nos tant bé, ens hem sentit molt a gust i hem marxat molt contents i amb una bosseta de caramels molt bons. Una tarda realmet memorable.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website