Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

ApS 5è: Sigues un heroi! Vine a donar sang

ApS 5è: Sigues un heroi! Vine a donar sang

Som els i les alumnes de 5è de primaria de l’escola FEDAC Anglès. Aquest curs al projecte Aprenentatge-Servei (ApS) estem organitzant una campanya de donació de sang i necessitem la vostra ajuda per salvar vides! 

Per fer-ho, ens ajuden des del Banc de Sang i Teixits de Girona, que van venir a l’escola a fer-nos una formació i explicar el procés de donació de sang.

El Banc de Sang i Teixits és el lloc on van totes les donacions i s’encarreguen de recollir les donacions, analitzar-les, separar-ne els components i distribuir-la en diversos hospitals per a les persones que han tingut un accident hi n’han perdut molta o persones que necessiten sang perquè tenen alguna malaltia. 

Fem aquesta campanya per conscienciar de la importància de donar sang i ajudar la gent que en necessita. A més, sabíeu que amb una donació podeu salvar tres persones?

Sigues un heroi / una heroïna i vine a donar sang! Aquesta és la xapa que hem disenyat i que us regalarem a tots i totes els que vingueu a donar sang el dimecres 22 de novembre del 2023, des de les 16h a les 21h, a l’antiga fàbrica de la Burés, al poble d’Anglès.

[Autors: Alumnes de P5]

Recordeu que només poden donar sang persones entre 18 i 70 anys i que pesin com a mínim 50 kg.

Moltes gràcies

CreaEscola Quality Certificate for Education Website