Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Aplec de Sant Francesc Coll

Aplec de Sant Francesc Coll

Les escoles FEDAC hem celebrat una de les seves tradicions, la qual ens permet consolidar la comunitat i establir vincles com a institució: l’Aplec de Sant Francesc Coll.

Els i les alumnes de cinquè de primària de les escoles FEDAC van tenir l’oportunitat de participar a l’Aplec, que es va celebrar a Manresa. Aquest esdeveniment es celebra en honor a Sant Francesc Coll, fundador de les nostres escoles.

Durant el transcurs de la jornada, els i les alumnes van prendre part en diverses activitats i jocs d’equip, que van permetre que gaudissin d’un temps agradable i, sobretot, establissin contacte amb companys d’altres escoles i forgen una comunitat. La música va tenir un paper destacat. A més, es va fer la presentació de diferents capgrossos creats per les diverses escoles.

El moment culminant de la trobada va ser l’intercanvi de clauers en forma de puzzle de l’Aplec de Sant Francesc Coll. Amb esdeveniments i tradicions com aquest, aspirem a crear records duradors que perdurin en la memòria dels estudiants sobre la seva experiència a les escoles FEDAC.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website