Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

ESO A SANTA BÀRBARA

ESO A SANTA BÀRBARA

Dos dies de convivència i diversió a l’ermita de Santa Bàrbara per començar el curs amb energia

Els alumnes d’ESO van gaudir d’una sortida de convivència a l’ermita de Santa Bàrbara els dies 19 i 20 de setembre, amb l’objectiu de fomentar la cohesió de grup i preparar-se per l’inici del curs. L’excursió va començar dijous a la tarda, quan tots els alumnes es van reunir a les 17:45 h a l’escola. Des d’allà, van iniciar un camí que, tot i ser exigent, van superar amb esforç i determinació, arribant tots a la seva destinació. Un cop a l’ermita, els alumnes d’S3 van assumir la responsabilitat d’organitzar el sopar, preparant les taules i servint plats senzills però deliciosos com pa amb embotits i salsitxes. Després de sopar, els alumnes d’S2 van prendre el relleu amb l’organització dels jocs nocturns.

Els participants van gaudir de diverses activitats, incloent-hi un joc de por que va generar emocions fortes i molta diversió entre els participants. Després dels jocs, es va viure un moment de calma en què els alumnes van poder compartir confidències, riures i impressions sobre les activitats del dia, abans d’anar a dormir. Aquest espai de sobretaula va ser crucial per enfortir els vincles entre els companys i gaudir d’un moment de relaxació en plena natura. L’endemà divendres, el dia va començar de bon matí, amb la majoria dels alumnes desperts a quarts de vuit.

Els alumnes d’S1 van ser els encarregats de preparar l’esmorzar, i després de recollir els sacs i el material, es van organitzar jocs de cohesió per tancar la sortida. Finalment, es va iniciar el descens cap a l’escola, posant fi a dos dies plens d’activitats i convivència. Aquesta experiència va ser una excel·lent manera de començar el curs, permetent que els alumnes compartissin moments d’amistat i natura, i carregant les piles per afrontar els reptes acadèmics amb energia i optimisme.

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé a X @Fedac_Angles.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website