Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

LES ACTIVITATS COESCOLARS DE FEDAC ANGLÈS

LES ACTIVITATS COESCOLARS DE FEDAC ANGLÈS

Una aposta per al desenvolupament integral dels alumnes

A FEDAC Anglès, creiem que l’educació va molt més enllà de les classes tradicionals. Per això, oferim un ampli ventall d’activitats coescolars pensades per complementar el desenvolupament personal, emocional i social dels nostres alumnes. Aquestes activitats són fonamentals perquè ajuden a reforçar valors com la col·laboració, la creativitat, el respecte i la cohesió grupal, mentre fomenten habilitats acadèmiques i físiques en un ambient més relaxat i divertit.

Coescolars anuals: Ioga, anglès i CREC

Les activitats coescolars anuals a FEDAC Anglès estan dissenyades per cobrir les necessitats de totes les edats i interessos. Una d’aquestes és el Ioga, impartit per la Natàlia, una professora amb una àmplia experiència en diverses tècniques. El ioga ofereix als alumnes d’infantil i primària l’oportunitat de treballar la unió entre cos, ment i emocions, mitjançant tècniques de respiració, postures i meditació, creant un ambient d’equilibri i benestar.

En el camp de l’aprenentatge d’idiomes, oferim dues propostes d’anglès: English for Infants: Stories i English. En el primer, adreçat a infantil, els més petits exploren històries que els permeten desenvolupar la comprensió oral de manera lúdica a través de manualitats, jocs i vídeos. D’altra banda, l’activitat per a primària se centra en la millora de l’expressió oral, mitjançant situacions comunicatives, debats i jocs que complementen l’aprenentatge a classe.

També disposem de Grups CREC, trobades socioafectives que ofereixen un espai de reflexió i convivència basat en valors cristians universals com l’empatia, el respecte i la socialització. Aquesta activitat fomenta la cohesió grupal a través d’activitats que conviden a compartir experiències i reflexionar.

Coescolar trimestral: Taller de teatre

Cada trimestre, a més de les activitats anuals, n’oferim una diferent. En el primer trimestre, el Taller de Teatre és l’activitat estrella. Els alumnes, des d’infantil fins a secundària, aprenen les tècniques bàsiques de l’actuació com la utilització de la veu, el cos i les emocions. Mitjançant jocs, improvisacions i la creació d’escenes, els infants i joves exploren el món del teatre de manera dinàmica i divertida.

Per a més informació sobre les nostres activitats coescolars i horaris, podeu consultar la nostra pàgina web.

Per saber-ne més sobre les nostres aventures, pots seguir-nos a Instagram @fedacangles o bé a X @Fedac_Angles.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website