Nord, 1 - 17160 Anglès

972 421 206 - 673 390 250

Educació infantil

Educació infantil (I3, I4 i I5)

A FEDAC Anglès acollim els alumnes més petits en un entorn proper i familiar. Durant l’etapa d’educació infantil, ens proposem promoure l’experimentació, l’observació, el joc i la manipulació a través de diferents situacions i activitats educatives.

A cadascun dels tres cursos d’educació infantil, proposem als nens i nenes un projecte que fa de fil conductor dels aprenentatges. Al mateix temps, prioritzem en els infants l’adquisició d’hàbits que afavoreixen la seva autonomia personal, i fomentem els valors necessaris per créixer en societat.

A més, dins de l’horari escolar, impartim unes activitats complementàries que ens ajuden a reforçar els aprenentatges dels nens i nenes d’educació infantil.

Projectes de l’etapa

Matemàtiques manipulatives i vivencials

Al llarg de l’etapa d’educació infantil, proposem als nens i nenes el descobriment de les matemàtiques a partir de situacions del seu dia a dia. A través d’activitats basades en la manipulació i el joc, relacionades amb el món que els envolta, els nens i nenes aprenen i desenvolupen habilitats matemàtiques com són quantificar, comparar, relacionar, classificar o repartir.

Ambients d’aprenentatge

Els nens i nenes d’infantil gaudeixen a FEDAC Anglès de l’ambient de construccions, l’ambient de família i l’aula de llum. Aquests espais presenten als infants diferents situacions d’aprenentatge, de relació i de comunicació a partir d’activitats i materials dissenyats per estimular la seva curiositat, creativitat i interacció.

Així, en els ambients d’aprenentatge els alumnes d’educació infantil poden interactuar lliurement entre ells, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, emocionar-se… Al mateix temps, les activitats dels ambients d’aprenentatge respecten els diferents ritmes i gustos de cada infant.

DAC Viatger

El DAC Viatger és un projecte interescolar de la FEDAC adreçat als alumnes d’educació infantil. Un gos de peluix, en DAC, viatja per les 24 escoles FEDAC de Catalunya, on comparteix unes setmanes amb els nens i les nenes de cada centre. El DAC viatja en un maleta acompanyat d’una gran llibreta, on els nens de cada escola escriuen, dibuixen i fotografien les activitats que han compartit amb ell durant la seva estada a l’escola.

L’objectiu del projecte és compartir i fomentar el treball en grup, i desenvolupar la capacitat creativa, artística i comunicativa dels infants.

Activitats complementàries

Com a escola concertada, a FEDAC Anglès oferim un conjunt d’activitats complementàries, dins de l’horari escolar i per a tots els nens i nenes. Aquestes activitats reforcen l’aprenentatge dels infants, els ajuden a conèixer-se millor i a desenvolupar els seus talents, tot afavorint el seu desenvolupament integral.

A l’etapa d’educació infantil les activitats complementàries que impartim són les següents:

  • Interioritat: TUtopia
  • LideratgeS: LeaderInMe (LEM)
  • artTIC
  • Oratòria
  • Escacs

Consulta els detalls al pdf adjunt

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website